Programok

2017. április 4. kedd - 2017. április 18. kedd

2017 április

4
kedd
15:00
6
csütörtök
18:00

Rendhagyó borverseny a Sárgödör téren - Minták leadása Kovács Mihály présházában (Sárgödör tér 50.)


Rendhagyó borverseny a Paksi Sárgödör téri Présháztulajdonosok Egyesülete szervezésében a Fabro Pincében.

A mustra attól rendhagyó, hogy a végzett borbírák mellett a hegy levének készítői és kedvelői is értékelhetik a borokat.

A megméretésre fehérbor, vörösbor, rosé, illetve sillerbor és óbor kategóriában lehet nevezni, mintánként 500 forint a nevezési díj. Minden nedűből kettő palackkal kell leadni április 4-től 6-ig 15.00 és 18.00 óra között Kovács Mihály présházában (Sárgödör tér 50.). A mintákhoz üvegeket és dugókat ugyanitt lehet felvenni.

A nevezői vacsorajegy ára 1000 forint, a vendégjegyé pedig 2500 forintba kerül, a részvételi szándékot előzetesen jelezni kell.

További információt Kovács Mihálytól (20/316- 42-21), valamint Polgár Zoltántól (20/910-86-01) lehet kérni.


Hagyományörzés

2017 április

4
kedd
17:30

"Húsvéti bűnbocsánat" - Szép Attila előadása - Keresztény Értelmiségiek Szövetsége

Csengey Dénes Kulturális Központ - Paksi Közművelődési Nonprofit Kft.
7030 Paks, Gagarin u. 2.

plakát


Ismeretterjesztés

2017

március

22
szerda

május

31
szerda

VIII. Paksi Harmonika Fesztivál és verseny - nevezés

Ismeretterjesztés

2017

március

14
kedd

április

20
csütörtök

Lakossági virágosítási verseny - "Együtt a parlagfű ellen" Alapítvány

Paks Város Önkormányzatának támogatásával az „Együtt a parlagfű ellen" Alapítvány 2017-ben is meghirdeti a Lakossági Virágosítási Versenyt!

A versenyben nevezési lap kitöltésével lehet részt venni, mely beszerezhető az Alapítvány székhelyén: Paks, Gesztenyés u. 24. (Atomfitt Centrum), letölthető a honlapjáról: www.parlagfuellenalapitvany.hu, illetve faxon (75/510-413), vagy e-mailben( parlagfu@t-online.hu) is kérhető.

Jelentkezési határidő: 2017. április 20.

A nevezett házakat, lépcsőházakat és utcákat az év során egy alkalommal, 2017 júliusában zsűrizik három kategóriában: a „legszebb virágos kertes ház", a „legszebb virágos lépcsőház" és a „legszebb virágos utca".A bírálók az értékelésnél figyelembe veszik, hogy a kert a közterületről belátható, tiszta, rendezett, virágos és gyommentes legyen.

Helyezések és jutalmazás:

 • Arany minősítés: 50-47 pont, emlékplakett és 100 tő palánta,
 • Ezüst minősítés: 46-44 pont, emlékplakett és 75 tő palánta,
 • Bronz minősítés: 43-41 pont, emlékplakett és 60 tő palánta,
 • 40 pontig mindenki oklevelet és 30 tő virágpalántát kap.


Az egynyári virágpalánták 2018 tavaszán kerülnek kiosztásra!


Környezet- és egészségvédelem

2017 február

25
szombat
10:00

Cseresznyéspusztai népiskola találkozó - felhívás - Cseresznyéskert Erdei Iskola

Cseresznyéskert Erdei Iskola - Paksi Közművelődési Nonprofit Kft.
7030 Paks, Cseresznyéspuszta 65.

plakát


Gyerekprogram

2016 szeptember

30
péntek

Vera Molnár: Tűréshatárok és Szabó Ádám: War Games című kiállítása - Paksi Képtár

Paksi Képtár
7030 Paks Tolnai út. 2.

vera_molnar
Vera Molnár: Tűréshatárok

Első absztrakt festményeit 1946-ban készítette. 1948-ban Dürer Melankólia című rézkarcától inspirálva geometrikus rajzokat készített. 1959-1968 között a "machine imaginaire" segítségével dolgozott, egy olyan szerkezetével, amely a számítógéphez hasonlóan a művészi alkotómunkában mintegy az emberi agyat helyettesíti.
1968-tól foglalkozik a számítógépes művészet lehetőségeivel, 1974-1976 között kidolgozta a "Molnár"-programot, amely a komputerművészet legkorábbi példái közé tartozik. Főiskolásként kubista, majd absztrakt képeket festett, az 50-es évek végéig erőteljesen kötődött a konstruktivista hagyományokhoz.
Az 1960-as évektől a tudomány és a művészet határterületeit érintő munkássága az alapformákat, elsősorban a négyzetet transzformáló matematikai alapon bontakozik ki, az egymásra következő, egymásra hasonlító alkotásaiban mindig a minőségi változásra, a "fantasztikus eseményre" koncentrálva. Az informatikát eszközként, a művészi alkotómunka felgyorsítójaként használja, egyben a művészet tradicionális fogalmától való elszakadás eszközeként. Az alapelemeket jelentő négyzet és a téglalap alakú formák kompozíciós rendjének meghatározása, a "tűréshatárok" megjelölése után számítógéppel készíti el a kompozíció lehetséges variációit.


szabo_adam
Szabó Ádám: War Games - serial project

A szobrászat olyan műfaj, amihez anyag kell. A szobrok olyan dolgok, amik végtermékek. E két egyszerű mondat rengeteg problémát rejt magába. A klasszikus paradigmák után, a XX. században a műalkotás mint önreflexióval rendelkezõ létezõ jut szóhoz.
A tér, melyben a szobor áll, épp úgy részesül a művészetbõl, mint maga a tárgy (Heidegger), az a tény pedig, hogy a szobor nem alak, azaz a mimetikus utánzás valamint a közvetlen jelentés nem feltétele a szobrászatnak, arra irányított sok művészt, hogy a szobrászatot elsõsorban mint tér-képzést fogja fel. A land-art például az építészetet és a szobrászatot házasítja össze, úgy, hogy a természetet megfosztja önállóságától: a művészeti alkotások a természetbõl származó tárgyakkal kerülnek párhuzamba. Erre a problémakörre irányul a kortárs képzõművészet és művészetfilozófia egyik alapkérdése is: miként lehetséges létrehozni olyan műveket, amelyek perceptuálisan megkülönböztethetetlenek más, használati vagy természeti képzõdményektõl. Szabó Ádám művészettörténész és szobrász, így nem meglepõ ha teoretikus koncepciót gyanítunk a művei mögött.

Szabó Ádám:

"Több éve már, hogy elkezdtem foglalkozni a füsttel, köddel, felhőkkel, illetve ezek szobrászi megjelenésével. Ehhez többnyire vattát, gyapjút, vatelint - ilyesmi anyagokat - használok. Van az elkészült tárgy, ami általában valami keményebb anyagból van (fém, kő vagy fa) az szilárd, egy konkrétum. Ehhez képest az a vattából odarakott valami nehezen körülhatárolható, van egy fura ellentmondás a kettő között, ami vicces, engem szórakoztat. Sokat foglalkoztam már evvel a témával, gyárakat, hegyeket, vulkánt, cigarettafüstöt - hétköznapi dolgokat ábrázoltam.

Mostanában egyre többet hallani a - valós vagy nem valós - terrorfenyegetésről. Ez a folyamatos készenlétre buzdítás, a harmadik világháború vizionálása állandóan napirenden van. Ezért vetődött fel bennem, hogy a fegyverek is füstölnek.

Először az a munka készült el, amelyet Goya festménye ihletett, a Felkelők kivégzése. A látogató eldöntheti, hogy kinek a helyére áll, az áldozat számára kijelölt (a digitális térképekről jól ismert) piros körbe, vagy valamelyik katona körébe. A cselekedet állandó, csak a résztvevő változik, ez egy szimulált háborús konfliktus kézi fegyverekkel. De a kiállításon csend van, nincsenek fegyverek, nincsenek hangok, nem tudni ki kivel van és miért, csak egymásra mutató füstölő fegyverek vannak. Ez ambivalens érzést eredményez: ez egyfelől borzongató, félelmetes, másfelől viszont előhívja a gyermekkori indiánosdit-katonásdit (paintball, számítógépes játék) Ez egy köztes állapot, ami elgondolkoztatja az embert. Erre csábítanak az imitált falak, nyílások, melyek képzeletben igazi helyszínné válhatnak, bár a szép fehér téglák ebben az ipari környezetben kissé ikeás benyomást is kelthetnek - engem szórakoztat ez az ellentmondás. A fegyverek között mestermunkák is vannak, ha valamit tökélyre fejlesztett az ember, az a gyilkolás eszköze, kifejezetten szép darabok is vannak köztük - ha lehet ezeket szépnek nevezni ebben az esetben - de vattacsomók lógnak ki belőle: ez meg nevetséges! Engem ezek a kettősségek érdekelnek."

Szabó Ádám képtárban rendezett kiállítása fontos társadalmi és politikai kérdést érint: a képtár csarnokában felépített, háború sújtotta városrészlet számos asszociációs irányvonalat vet fel a látogató előtt. Reflektálhatunk a napjainkban zajló történésekre, terrorizmusra, belehelyezkedhetünk korábbi háborús eseményekbe. Az installáció lehetőséget ad arra, hogy végiggondoljuk, milyen, ha a fegyver egyik vagy másik oldalán állunk, milyen érzések keletkeznek bennünk, amikor valós helyen és időben a saját bőrünkön érezzük azokat a borzalmakat, amiket soha nem szeretnénk átélni.

plakát


Kiállítás, képzőművészet

2017

március

28
kedd
18:00

április

14
péntek
19:00
Megnyitó: március 28. (kedd) 18.00 órakor

Villanások az életemből - Árvai Ilona amatőr festő kiállítása - Dunakömlődi Faluház

Dunakömlődi Faluház - Paksi Közművelődési Nonprofit Kft.
7027 Dunakömlőd, Béke u. 2.

.

plakát


Kiállítás, képzőművészet

2017

március

30
csütörtök
16:00

április

30
vasárnap
15:59

Bencze Barnabás Emlékrajzverseny - kiállítás - Paksi Városi Múzeum

Cseresznyéskert Erdei Iskola - Paksi Közművelődési Nonprofit Kft.
7030 Paks, Cseresznyéspuszta 65.


A Duna a témája az idei Bencze Barnabás Emlékrajzversenynek.

Az általános és középiskolás diákoktól olyan alkotásokat várnak, amelyeken bemutatják a régi és a mai Dunai életet, illetve, hogy milyennek képzelik a jövőbelit.

A pályaművekből idén is kiállítást nyitnak, aminek helyszíne a Paksi Városi Múzeum lesz, a pályázók munkáit március 15-től egy héten át lehet megtekinteni.

A maximum A/4-es méretben, tetszőleges technikával készített képeket március 3-án 16.00 óráig lehet eljuttatni a Paksi Városi Múzeumba (Paks, Deák Ferenc u. 2-4.).

Minden pályázó egy alkotással nevezhet, a legjobbak készítőit értékes díjakkal jutalmazzák.

A résztvevők feltétlenül adják meg:

 • nevüket,
 • életkorukat,
 • az alkotásuk címét,
 • az elkészítés technikáját,
 • valamint iskolájuk, egyéni pályázó esetébena pedig szülő nevét, elérhetőségeit.

Esemény

2017 április

5
szerda
8:00
11:00

Áramszünet - Paks

plakát

gallyazás


Lakossági tájékoztató

2017 április

5
szerda
10:00
13:00

Áramszünet - Paks

plakát

gallyazás


Lakossági tájékoztató

2017 április

6
csütörtök
8:00
7
péntek
16:00

Húsvéti foglalkozás - Paksi Városi Múzeum

Paksi Városi Múzeum
7030 Paks Deák F. u.2.

Játékos, csapatmunkán alapuló bevezető foglalkozás során megismerkednek a gyerekek a húsvéti ünnepkör jelesebb napjaival, a hozzá kötődő eseményekkel és népszokásokkal, majd a tojásdíszítés egyik hagyományos módját, az írókázást próbálhatják ki.

Kifújt vagy főtt tojásról a résztvevőknek kell gondoskodni!

Részvételi díj: 200 Ft/fő

Előzetesen regisztrálni a 830-378-as telefonszámon lehet.


Ismeretterjesztés

2017 április

6
csütörtök
8:30
15:00

Áramszünet - Paks - Vízmű, Aszfaltkeverő, Hulladéktároló

plakát

gallyazás


Lakossági tájékoztató

2017 április

6
csütörtök
13
csütörtök

Tavaszi Művészeti Napok - Csengey Dénes Kulturális Központ

Csengey Dénes Kulturális Központ - Paksi Közművelődési Nonprofit Kft.
7030 Paks, Gagarin u. 2.

A város immár hagyományos programja, amikor egy hét alatt több helyszínen találkozik szinte minden művészeti ág: képző-, zene-, tánc-, színházművészeti produkciók sora és irodalom várja az érdeklődőket.

szórólap

szórólap


Kultúra

2017 április

6
csütörtök
16:30

Művészeti Önismereti Csoport - Tavaszi Művészeti Napok - Csengey Dénes Kulturális Központ

Csengey Dénes Kulturális Központ - Paksi Közművelődési Nonprofit Kft.
7030 Paks, Gagarin u. 2.

szórólap

szórólap

szórólap


Ismeretterjesztés

2017 április

7
péntek
17:00

Nemzetek Közt: Hafner Susanne és Varga Adrián festményeinek, grafikáinak kiállítása - Tavaszi Művészeti Napok - Csengey Dénes Kulturális Központ

Csengey Dénes Kulturális Központ - Paksi Közművelődési Nonprofit Kft.
7030 Paks, Gagarin u. 2.

Megnyitja: Vargacz Adrián. Közreműködnek: a Pro Artis Alapfokú Művészeti Iskola növendékei.

szórólap

szórólap


Kiállítás, képzőművészet

2017 április

7
péntek
18:00

PIKK-Plusz bemutatkoznak a szervezők - Tavaszi Művészeti Napok - Csengey Dénes Kulturális Központ

Csengey Dénes Kulturális Központ - Paksi Közművelődési Nonprofit Kft.
7030 Paks, Gagarin u. 2.

A Paksi Irodalmi és Kulturális Kávéház rendkívüli összejövetele, ahol a két szervező - Horányi György és Komáromi János - mutatkoznak be.

szórólap

szórólap


Irodalom

2017 április

8
szombat
9:00
15:00

Spájz - Paksi Agricum

Tolnaricum - Tolna Megyei Különlegességek Boltja
7030 Paks Szent István tér 6.

plakát

Élő nyulat és húsvéti sonkát is nyerhet az, aki ellátogat az év első Spájz-piacára, de a kolbászsütést se hagyja ki!

Több mint 20 Tolna megyei termelő hozza el ismét kézműves termékeit a Paks óvárosi részében kéthavonta megrendezésre kerülő késztermék-piacra. Látogasson el a Szent István térre, ahol minden finomságot bevásárolhat a termelőktől húsvétra: kapható itt füstölt áru, méz, lekvár, sajtok, fűszerek, házi tészta és sok más ínyencség.

Az Agricum Spájz nevű rendezvényén ismét több kísérőrendezvény is lesz: az Erzsébet Nagy Szálloda standjánál sült kolbászt és falafel különlegességeket kóstolhat, a szálloda Teller-termében pedig ingyenes játszóházat tart az Ökocsiga Egyesület. A Spájzon mutatkozik be Tolna megye első saját whiskyje, a Gemenci Vadász is, jöjjön el és ne hagyja ki a magyar whisky-kóstolót sem!

Húsvéti nyereményjátékkal, sült kolbásszal, kiváló termelői termékekkel és ismét ingyenes játszóházzal vár az idei év első Spájz piaca! Várjuk egész Paksot, találkozzunk minél többen!

 
logo

Hagyományörzés

2017 április

8
szombat
15:00
23:59

Rendhagyó borverseny a Sárgödör téren


Rendhagyó borverseny a Paksi Sárgödör téri Présháztulajdonosok Egyesülete szervezésében a Fabro Pincében.

A mustra attól rendhagyó, hogy a végzett borbírák mellett a hegy levének készítői és kedvelői is értékelhetik a borokat.

A megméretésre fehérbor, vörösbor, rosé, illetve sillerbor és óbor kategóriában lehet nevezni, mintánként 500 forint a nevezési díj. Minden nedűből kettő palackkal kell leadni április 4-től 6-ig 15.00 és 18.00 óra között Kovács Mihály présházában (Sárgödör tér 50.). A mintákhoz üvegeket és dugókat ugyanitt lehet felvenni.

A nevezői vacsorajegy ára 1000 forint, a vendégjegyé pedig 2500 forintba kerül, a részvételi szándékot előzetesen jelezni kell.

További információt Kovács Mihálytól (20/316- 42-21), valamint Polgár Zoltántól (20/910-86-01) lehet kérni.


Hagyományörzés

2017 április

8
szombat
16:00

Hármas Kötetbemutató - Tavaszi Művészeti Napok - Csengey Dénes Kulturális Központ

Csengey Dénes Kulturális Központ - Paksi Közművelődési Nonprofit Kft.
7030 Paks, Gagarin u. 2.

A Verselő Antológia 2016, a Kézenfogva és a Te és én antológiák bemutatója. Az érdeklődők a három kötet szerzőivel találkozhatnak és műveikből hallgathatnak meg néhányat a paksi irodalomszeretők előadásában. Közreműködnek a Paksi Amatőr Színjátszók Hefner Erika vezetésével.

szórólap

szórólap


Irodalom

2017 április

9
vasárnap
18:00

ELMARAD! Rideg Sándor: Indul a bakterház - a Böbi amatőr színtársulat Bölcske előadásában - Tavaszi Művészeti Napok - Csengey Dénes Kulturális Központ

Csengey Dénes Kulturális Központ - Paksi Közművelődési Nonprofit Kft.
7030 Paks, Gagarin u. 2.

plakát

Az előadásra a belépés ingyenes, de helyjegyhez kötött.
Jegyek 2017. március 10-től átvehetők a jegypénztárunkban hétköznapokon 13.00 - 18.00 óra között.

szórólap

szórólap


Színház

2017 április

10
hétfő
8:00
12
szerda
16:00

Húsvéti foglalkozás - Paksi Városi Múzeum

Paksi Városi Múzeum
7030 Paks Deák F. u.2.

Játékos, csapatmunkán alapuló bevezető foglalkozás során megismerkednek a gyerekek a húsvéti ünnepkör jelesebb napjaival, a hozzá kötődő eseményekkel és népszokásokkal, majd a tojásdíszítés egyik hagyományos módját, az írókázást próbálhatják ki.

Kifújt vagy főtt tojásról a résztvevőknek kell gondoskodni!

Részvételi díj: 200 Ft/fő

Előzetesen regisztrálni a 830-378-as telefonszámon lehet.


Ismeretterjesztés

2017 április

10
hétfő
15:00

Paksi Harmadik Kor Egyeteme - Híres családok - híres gyermekek

Paksi Polgármesteri Hivatal
7030 Paks, Dózsa György u. 55-61.

felhivas_1

felhivas_1

felhivas_1


Ismeretterjesztés

2017 április

10
hétfő
17:00

Zenés Költészet - Tavaszi Művészeti Napok - Pákolitz István Városi Könyvtár

Paksi Pákolitz István Városi Könyvtár
7030, Paks, Villany u. 1.

Decsi-Kis András és Oláh László Költészet napi műsora.

szórólap

szórólap


Irodalom

2017 április

11
kedd
12:00
16:00

Költészet nap rendhagyó irodalomóra - Tavaszi Művészeti Napok - Csengey Dénes Kulturális Központ

Csengey Dénes Kulturális Központ - Paksi Közművelődési Nonprofit Kft.
7030 Paks, Gagarin u. 2.

Nemes András és tanítványai Költészet napi rendhagyó irodalomórája. A programra iskolai csoportok jelentkezését várják.

szórólap

szórólap


Irodalom

2017 április

11
kedd

Posztolj verset az utcára! 2017 - Tavaszi Művészeti Napok - Csengey Dénes Kulturális Központ

A Paksi Pákolitz István Városi Könyvtár első alkalommal csatlakozik a gittegylet. com szerkesztősége által meghirdetett országos akcióhoz, amely arra buzdít minden versszeretőt, hogy a magyar költészet napján, József Attila születésnapján lépjünk ki a megszokott keretekből, és árasszuk el az utcákat versekkel. Felhívásuk nem várt sikert hozott: eddig több mint 20 országban, több száz helyszínen posztoltak a magyarok.

szórólap

szórólap


Irodalom

2017 április

11
kedd
18:00

Kortárs pillanatok - Irodalmi esték - Parti Nagy Lajos est - Tavaszi Művészeti Napok - Csengey Dénes Kulturális Központ

Csengey Dénes Kulturális Központ - Paksi Közművelődési Nonprofit Kft.
7030 Paks, Gagarin u. 2.

plakát

plakát

szórólap

szórólap


Irodalom

2017 április

12
szerda
17:00

Vers (Mindenkitől) Mindenkinekt - Tavaszi Művészeti Napok - Csengey Dénes Kulturális Központ

Csengey Dénes Kulturális Központ - Paksi Közművelődési Nonprofit Kft.
7030 Paks, Gagarin u. 2.

Költészet napi irodalmi akció 2017. Hívunk és várunk minden irodalom- és verskedvelőt nézőnek, hallgatónak, közreműködőnek; ezen a napon bárki elmondhatja a legkedvesebb versét. A műsorban való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, melyet 2017. április 7-ig lehet megtenni Cselenkó Erikánál a 75/830-353-as telefonszámon, vagy a cselenko@paksivmk.hu email címen. (A regisztrációhoz szükséges a jelentkező neve, elérhetősége, valamint a vers/versek címe) Tiszta szívvel, kávéházi hangulattal várjuk a vendégeket és a versmondókat.

szórólap

szórólap


Irodalom

2017 április

12
szerda
19:00

Martin McDonagh: Vaknyugat - testvérháború két részben a Átrium Film-Színház és a Kultúrbrigád Kft. előadásában - Csengey Dénes Kulturális Központ

Csengey Dénes Kulturális Központ - Paksi Közművelődési Nonprofit Kft.
7030 Paks, Gagarin u. 2.

Latinovics bérlet 5. előadása.

plakát

Coleman és Valene, az apjukat nemrég egy különös baleset folytán elvesztett testvérpár egy Isten háta mögötti ír faluban, annak is a legszélén él. A nagy bánat közepette - amelyben a masszív alkoholista helyi pap, Welsh atya szeretne nekik vigaszt nyújtani - mindennapjaik nagy része egymás bosszantásával, hergelésével, átverésével és idegesítésével telik. Mi több: számukra ez maga az élet - mindegy, hogy pástétom leveles tésztában vagy szentszobrocskák vagy képes magazinok vagy hasábkrumplik vagy alkoholtartalmú italok vagy birtok vagy tehenek vagy nők vagy kutyafüle: bármin és bármikor hajba kapnak, összevesznek vagy ölre mennek. Akár a legvégsőkig. Erről szól ez a darab: a bűnről és a szeretetről. Meg arról, hogy van-e élet a halál után. És előtte? Ajánljuk családosoknak és egyedülállóknak, szülőknek és testvéreknek, barátoknak és felebarátoknak, fülig szerelmeseknek és örök ellenségeknek. Főleg embereknek.

A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével került színre.

Díjak: THEALTER Fesztivál Közönségdíja (Szeged, 2013) - A VIDOR Fesztivál Capitano-díja Gothár Péternek a legjobb rendezésért és Arlecchino-díja Ficza Istvánnak és Rétfalvi Tamásnak a legjobb férfi színészi alakításért (Nyíregyháza, 2013)

Az előadás időtartama:  2 óra 30 perc, egy szünettel.

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy az előadás erős hanghatásokat tartalmaz!

Fordította: Varró Dániel

Szereplők:

 • Coleman Connor: RÉTFALVI Tamás
 • Valene Connor: FICZA István
 • Welsh atya: ALFÖLDI Róbert
 • Kicsilány Kelleher: MÉSZÁROS Piroska
 • Zenész : SZÁSZ Szabolcs

Munkatársak:

 • ARI Zsófia
 • CZIRÁK Dániel
 • JAKAB László
 • LAKATOS Erika
 • LENGYEL Zoltán
 • ÖTVÖS András
 • RUSKA Robin
 • SZABÓ Szilveszter
 • TÓTH László
 • Díszlettervező: GOTHÁR Péter
 • Jelmeztervező: TIHANYI Ildi
 • Világítás: PETŐ József
 • Zene: DRAGONY Gábor
 • Grafika: LAKATOS Péter
 • Súgó: ZSOLNAY Andrea
 • Segédrendező: NYULASSY Attila
 • Produkciós menedzser: ZSEDÉNYI Balázs
 • Produkciós vezető: UGRAI István

Rendező: GOTHÁR Péter

Jegy ára: 3.700 FtSzínház

2017 április

13
csütörtök
8:30
12:00

Áramszünet - Paks - Szakmunkás Iskola TR (ESZI)

plakát

gallyazás


Lakossági tájékoztató

2017 április

13
csütörtök
10:00

Baba - Mama Klub - Kincskereső Gyermekkönyvtár

Paksi Pákolitz István Városi Könyvtár
7030, Paks, Villany u. 1.

plakát


Gyerekprogram

2017 április

13
csütörtök
11:00
15:30

Áramszünet - Paks - (Gesztenyés TR) Gesztenyés u. 1., 3. sz., óvoda, iskola, bölcsöde, idősek otthona

plakát

gallyazás


Lakossági tájékoztató

2017 április

13
csütörtök
19:00

Tolcsvay László-Müller Péter-Müller Péter Sziámi: Mária evangéliuma - rockopera két részben, a Pannon Várszínház, Veszprém előadásában - Tavaszi Művészeti Napok - Csengey Dénes Kulturális Központ

Csengey Dénes Kulturális Központ - Paksi Közművelődési Nonprofit Kft.
7030 Paks, Gagarin u. 2.

Erkel bérlet 3. előadása.

plakát

szórólap

szórólap


Zene, koncert, tánc