2017/18-as színházi évadra bérletváltás - új bérletek váltása

A Csengey Dénes Kulturális Központ szeretettel vár minden érdeklődőt a 2017/18-as évad négy felnőtt színházbérlet előadásaira. A darabokat úgy állították össze, hogy bárki - korosztályra és érdeklődési körre való tekintet nélkül - megtalálja a szívéhez közel álló előadást, és azok is kedvet kapjanak a színházhoz, zenéhez vagy a tánchoz, akik korábban nem érezték magukhoz közel ezeket a műfajokat. Bíznak benne, hogy az esték valódi színházi élményt és tartalmas szórakozást nyújtanak majd a közönség számára.

BÉRLETVÁLTÁS
Régi bérletek megújítása:
szeptember 20-22 között 8-17 óráig a jegypénztárban azon bérletesek számára, akik ugyanazt a bérletet és helyet választják, ami az elmúlt évadban volt! A határidő lejárta után a megmaradt bérletek értékesítésre kerülnek.

Új bérletek váltása (bérletezés a szabad helyekre): szeptember 25-29 között 8-17 óráig a jegypénztárban azok számára, akik másik bérletet, helyet szeretnének, vagy még nem volt bérletük.

Kedvezményes diák bérlet csak nappali tagozatos tanulói jogviszony esetén váltható. A nyugdíjas és diák kedvezményt csak az arra jogosultak vehetik igénybe. A kedvezményre jogosító iratok bemutatása szükséges.

Erzsébet kultúra-, és ajándékutalványok beválthatók. Bérletvásárlásnál SZÉP kártyát elfogadnak (SZÉP kártyával csak a kártya tulajdonosa fizethet).

 

Helyszín

Csengey Dénes Kulturális Központ
Cím:7030 Paks, Gagarin u.
Telefon:+36 (75) 830-350
Fax:+36 (75) 519-088
E-mail:infopaksivmk.hu
Weboldal:http://www.csengey.hu

Hogyan jutok oda?