Duna-átúszás

A Paksi Közművelődési Nonprofit Kft . Paks Város Önkormányzatának megbízásából július 14-re Duna-átúszást szervez.

A helyszíni nevezés, regisztrálás ideje és helye: július 14. 9.00 és 11.00 óra között a kompkikötőben. A nevezők a regisztrációt követően sorszámot és tájékoztatást kapnak, ezután a 11 órakor induló komppal mennek a túlpartra, ahonnan 11.30-kor rajtolnak.

Az úszók biztonságát kísérő hajók, búvárok, a Paksi Önkéntes Mentőszervezet tagjai, vízirendőrök, szakorvos, valamint a helyszínen tartózkodó mentőszolgálat munkatársai felügyelik. Az úszók a Hirt közbe érkezésük után emléklapot és ajándék pólót vehetnek át.

Fontos! A Duna nem versenyszerű átúszására abban az esetben kerül sor, amennyiben megfelelő a Duna vízállása, a víz és a levegő hőmérséklete, valamint az időjárási viszonyok az engedélyező hatóság által kiadott határozatban foglaltaknak megfelelnek. Amennyiben az esemény ezen a napon elmarad, akkor július 28-án pótolják.

Az úszás esetleges elmaradásáról a szervezők július 14-én reggel 9 órakor adnak tájékoztatást az alábbi felületeken: www.csengey.hu, www.facebook.com/csdkk, www.paksihirnok.hu, www.paks.hu, Fortuna Rádió.

Bővebb információ Szabó-Rausch Ildikótól kérhető a 0675/830-357-es telefonszámon, vagy a szaborauschildiko@csengey.hu e-mail címen.

Fotó: Babai István

 

Helyszín

Kompkikötő
Cím:7030 Paks,

Hogyan jutok oda?