Fotó ABC kurzus

Harmadik alkalommal rendezik meg a Fotó ABC kurzust, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a fényképezőgépük működésével és a fotózás technikai alapjaival, ahol átfogó képet kaphatnak a fotózás történetéről és különleges fotótechnikai eszközökkel találkozhatnak. Feltehetik kérdéseiket, és megoszthatják tapasztalataikat.

Ha Ön szeretne másokkal együtt tanulni és egymástól inspirálódni, akkor szeretettel várják a most induló alkalmakon. A konzultációkat vezeti: Fitt Tamás

Mivel az alapoktól kezdik a tanulást, ezért semmilyen képzettség vagy tapasztalat nem szükséges, viszont az alkotói kíváncsiság megléte feltétel.

Amit a résztvevőknek magukkal kell vinniük: kedvenc digitális fényképezőgép és egy jegyzetfüzet. Az otthoni gyakorláshoz számítógépre és a fényképezőgéphez kapott képszerkesztő programra lesz szükség.

Az 5 alkalmas kurzus díja 25.000,-Ft, de ha a jelentkező egy ismerőst is magával visz, mindketten 10 % kedvezményben részesülnek. A 2017. szeptember 30-ig történő jelentkezés további 10% kedvezményt jelent.

Résztvevők száma: min. 6, max. 8 fő. A helyek feltöltése a regisztrációval és a részvételi díj befizetésével történik.

Időpontok: 2017. október 13-tól november 10-ig péntekenként, 16:30-18:30-ig. Kérik a pontos, vagy lehetőség esetén 10 perccel korábban érkezést.

Az alkalmakat Pakson tartják, a pontos helyszín a jelentkezés esetén küldött részletes tájékoztatóban található meg.


Jelentkezés esetén minden szükséges információt emailben elküldünk. További kérdések esetén a fitt.tamas@gmail.com email-címen, vagy a +36-20/556-35-39 telefonszámon kaphatnak tájékoztatást.

Jelentkezni lehet IDE kattintva.