IX. Paksi Nagy Sportágválasztó

Harminc sportággal ismerkedhetnek a gyerekek, fiatalok  a kilencedik Paksi Nagy Sportágválasztón a Városi Strandon. Reggel 9-től 17 óráig fogadják a gyereket, illetve diákcsoportokat, de a program nem csak szervezetten látogatható.

Ott lesznek a sportágválasztón a paksi sportegyesületek ismert és kevésbé ismert szakosztályai a kosárlabdától a judón, kajak-kenun át a futballig, bemutatkoznak a táncegyesületek, illetve újdonságként idén a lovaglással, dartssal, erőemeléssel és a Wing Tsun Kung Fu alapjaival is megismerkedhetnek a látogatók.

Az Atomerőmű Sport Egyesület által koordinált programon az összes paksi iskola mellett a kistérség kilenc általános iskolájából érkeznek majd diákok. A sportágválasztón a fiatalok találkozhatnak élsportolókkal is, akiktől hallhatnak a sport szellemiségéről, az általuk képviselt sportágak szépségeiről, nehézségeiről.

Az idei Paksi Nagy Sportágválasztón különleges akcióval jelenik meg a Fortuna rádió. Fél 11-kor a rendezvény helyszínéül szolgáló paksi strand homokos focipályáján Color Partyt rendeznek élő kirakóval. Terveik szerint a megmozdulásba 200 gyermeket vonnak be, az eseményről drónfelvétel is készül, amit az interneten tesznek majd közzé.

Fotó: Paksi Hírnök archív

Helyszín

Városi Strand
Cím:7030 Paks, Ürgemező
Telefon:+36 (75) 830-249

Hogyan jutok oda?