Lakossági fórum

A város Településszerkezeti Tervének és a Helyi Építési Szabályzatnak a változtatásáról

Lakossági fórumra várja az érdeklődőket az önkormányzat

Tájékoztatót tart:
Horváth András Paks Város főépítésze
Szabó Árpád és Nádai Brigitta építészek

Az atomerőmű bővítése nyomán felmerülő városfejlesztési feladatok során a város Településszerkezeti Tervének és a Helyi Építési Szabályzatának változtatására készül az önkormányzat, erről lakossági fórum keretében tájékoztatja a lakosságot. A módosítás a következő területeket érinti:

  • tehermentesítő út
  • Pollack Mihály utcától északra fekvő lakóterület
  • ideiglenes szállásépületek, idősek otthona, sportcsarnok

A módosítás dokumentációja a honlapon az információknál a „hirdetmények, közzétételek” rovatban, valamint személyesen a Paksi Polgármesteri Hivatal 223-as irodájában tekinthető meg.

A  véleményezési eljárásba az önkormányzat polgármesteréhez 2018. február 13-ig benyújtott írásbeli kérelemmel, illetve vélemény, javaslat, észrevétel megküldésével, valamint a lakossági fórumon szóban jelezve lehet bejelentkezni. A kérelem formai követelményei megtalálhatók az Információk / Hirdetmények menüpontban található felhívásban, a letölthető dokumentumban, valamint a Paksi Hírnök ez év január 26-án megjelenő számában közzétett felhívásban.

Azon Partnerek, akik 2018. február 13-ig a véleményezési eljárásba nem jelentkeznek be, az eljárás további szakaszában nem vehetnek részt.

Helyszín

Paksi Polgármesteri Hivatal nagy házasságkötő terem
Cím:7030 Paks, Dózsa György út
Telefon:+36 (75) 500-500
Weboldal:http://www.paks.hu

Hogyan jutok oda?