Paksi Öreghegy utcai református temető rendbetétele

Kedves Paksiak!

Talán emlékeztek még, hogy 2016-ban egy nagyon különleges kezdeményezés alakult Pakson. A műhely alapítói különböző politikai szervetekben tevékenykednek/tevékenykedtek aktívan (Fidesz, KDNP, MSZP, LMP, JOBBIK) és célul tűzték ki, hogy rendszeres találkozóikon a különbözőségek mellett keresik azokat a célokat, és kérdéseket, amelyeket egyaránt fontosnak tartanak és amelyek összekötnek és nem szétválasztanak Bennünket.

Több projekten dolgozunk egyszerre, most ezzel az eseménnyel azokhoz szólnánk, akik szívesen tennének a környezetükért egy picit.

A paksi Erzsébet Kör társadalmi munkára invitál minden környezetéért tenni akarót 2018. április 14-én, (szombat) 9.00 órára az Öreghegy utcai volt református temető rendbetételére.

Kérünk mindenkit, aki tud és szeretne időt szánni erre a nemes feladatra, jöjjön el segíteni.

Lelkes fiatal, idős, lokálpatrióta, kertbarát civilek, segítők jelentkezését várjuk társadalmi munkában a temető rendbe hozatalára, gazmentesítésére. A református egyház felügyelete mellett, szakavatott kertbarátok irányításával megszépítjük a temetőt, amely még 1848-as honvédsírt is rejt magában.

●Időpont: 2018. április 14-én szombat 9:00.
(Folytatás április 15-én vasárnap 9:00-tól)

●Helyszín: Paks, Öreghegy utca, régi református temető
(Az Öreghegy utca 34. ;1591 hrsz. terület)

Ne hagyjuk, hogy őseink sírjai feledésbe merüljenek, és méltatlan állapotba kerüljenek! Gyertek velünk és néhány óra alatt hozzuk rendbe a temetőt!

A gyomláláshoz szükséges eszközök (metszőolló, ágvágó, fűrész, sövényvágó, gereblye, ásó, védőkesztyű, védőszemüveg stb.) mellett a lelkesedéseteket és jó kedveteket kell magatokkal hozni!
 

Helyszín

Paksi Református temető
Cím:7030 Paks, Öreghegy u.

Hogyan jutok oda?