Spájz – csokoládéimádók napja

Akár bécsi utat nyerhetsz és ellátogathatsz a világhírű Hauswirth csokoládégyárba, ha október 27-én ellátogatsz a Spájzra és részt veszel a paksi termelői vásár nyereményjátékán. Az úti cél nem véletlen, hiszen ez a nap a csokoládéról fog szólni a Spájzon.

A Csokoládé Imádók Napján házi túrórudi, kézműves csokik, frissen sült csokis fánk, forrócsoki és még sok más finomság vár: vedd kezedbe a csokitérképet és járd végig a kijelölt csokipontokat! A csokis különlegességek mellett természetesen a megszokott széles kínálattal várunk: termelői lekvárok, szörpök, friss és füstölt húsok, sajtok, borok, kerámiák, fa és bőr használati tárgyak, mézkülönlegességek, savanyúságok landolhatnak a kosarakban október utolsó hétvégéjén.

A vállalkozó szellemű látogatók bonbonkészítő workshopon is részt vehetnek ezen a napon. Az Agricum üzletben berendezett műhelyben elsajátíthatod a fortélyokat Unyi Marcsitól, a másfél órás foglalkozásra az agricumpaks@gmail.com email-címen jelentkezhetsz. De ne tétlenkedj, az ingyenes programon korlátozott számú a részvételi lehetőség!

Ahogyan már megszokhattátok, a Spájzon nagy hagyománya van a helyszíni látványfőzésnek, amely ez alkalommal sem maradhat el. Nagyszokoly sátránál szorgos kezek munkájának köszönhetően készül majd a frissen sült fánk csokoládéöntettel ízesítve.

Az október 27-i Spájzon a legkisebbeket most is Ökocsiga Játszóház várja a Sáfrány házaspár vezetésével az Erzsébet Nagy Szálloda Teller-termében. A vásári forgatagban megéhezők a P6 büfé sátránál tölthetik meg a bendőjüket finomabbnál finomabb falatokkal, illetve forró csoki és forralt bor is várja itt a didergőket!

Ha már megtöltötted a kosaradat mindenféle finomsággal, végigkóstoltad a helyszínen készülő finomságokat, csemegéztél a túrórudiból és ittál egy forrócsokit, helyezd magad kényelembe a Raklap Bútor Paks kiülőjén és töltsd ki a helyszínen kihelyezett nyereményszelvényt, amit ezután ne felejts el bedobni a kihelyezett gyűjtőedénybe. A piac végén 14 órakor sorsolunk. Ha szerencsés vagy, a szokásos termelői finomságokból összeállított ajándékcsomagok mellett akár a 2 fő részére szóló buszos utazást is megnyerheted: a Ritalia Travel jóvoltából egy szerencsés nyertes másodmagával elutazhat Bécsbe, ahol megtekintheti az adventi vásárt és ellátogathat a világhírű Hauswirth csokoládégyárba!

Ne hagyd ki a Csokoládé Imádók Napját, találkozzunk minél többen október 27-én 9 és 14 óra között a paksi Szent István téren!

A rendezvény kiemelt támogatója az MVM Paksi Atomerőmű Zrt., valamint Paks Város Önkormányzata és a paksi Ritalia Travel Utazási Iroda.

A Ritalia Travel által felajánlott nyereményről bővebb információt az alábbi oldalon találtok:

www.ritaliatravel.hu

 

Helyszín

Szent István tér
Cím:7030 Paks, Szent István tér

Hogyan jutok oda?