Spájz - termelők és kreatívok vására

Szeptember 9-én ismét élettel telik meg az Erzsébet Nagy Szálloda előtti Szent István tér, hiszen 9 és 15 óra között megrendezésre kerül az idei harmadik Spájz!

A szokásos széles választék mellett (házi mangalicatermékek, sajtok, mézek, borok, fűszernövények, szörpök, lekvárok, levendula készítmények, befőttek), a legújabb Spájz termékkel is megismerkedhetnek a résztvevők. Visszanyúlnak nagyanyáink konyhájához és hagyományos szilvalekvár főzéssel és kóstolással várnak mindenkit! A lekvárt Nagyszokoly Önkormányzata főzi a helyszínen és a finomságot meg is lehet majd vásárolni. Természetesen most is lesz játszóház az Erzsébet Nagy Szálloda Teller-termében, ahol a Sáfrány házaspár játékkal várja a kisebbeket, pihenőszigetek, büfészolgáltatás, nyereményjáték és sok-sok termelői finomság Tolna megye számos pontjáról.

Bútort is hazavihet a Spájzról!
A Spájzok, de még más paksi rendezvény történetében sem volt rá példa, hogy a helyszínen követhessék végig a látogatók, hogyan változik egy régi fényétől, bájától megkopott bútor újjá. A szeptember 9-i Szent István téri piacon nem csak megnézhetik, de meg is nyerhetik a vásárlók a helyszínen újraálmodott és saját kezűleg újjávarázsolt ládát. A régi fabútort Iványi Krisztina, az atomerőmű operatív kommunikációs vezetője, az Alkotó Energia pályázat háziasszonya saját kezűleg újítja fel a Spájzon és a rendezvény idején örömmel fogadja a bútorfestéssel, bútorfelújítással kapcsolatos kérdéseket, a DIY (Do It Yourself!, azaz Csináld magad!) rajongóit, a lakberendezés szerelmeseit. A Spájzon megújuló fabútort bárki megnyerheti, csupán egy nyerőszelvényt kell kitöltenie és bedobnia a piacon kihelyezett gyűjtőedénybe.

Helyszín

Erzsébet Nagy Szálloda előtti tér
Cím:7030 Paks, Szent István tér
Telefon:+36 (75) 530-600
+36 (75) 530-630
+36 (75) 530-647
E-mail:erzsebethotelpaksnpp.hu
erzsrecepcionpp.hu
Weboldal:http://www.erzsebethotelpaks.hu/
https://www.facebook.com/erzsebetnagyszalloda/

Hogyan jutok oda?