Akadálymentesített verzió

Hulladékgazdálkodási közszolgáltató – Vertikál Nonprofit Zrt.

Paks Város Önkormányzata és a többi érintett önkormányzat képviselő-testületeinek döntése alapján, valamint a hulladékgazdálkodási integrációs folyamatok eredményeként 2020. április 1-től a Vertikál Nonprofit Zrt. végzi Pakson és térségében (Bölcske, Gerjen, Györköny, Madocsa, Nagydorog, Pusztahencse) a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási tevékenységet. A közszolgáltatási díjról a számlát továbbra is a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. állítja ki az előfizetőknek. A zökkenőmentes átállás érdekében, a szolgáltatással kapcsolatos bejelentéseket a továbbiakban az alábbi honlapon megtalálható elérhetőségek egyikén kérik megtenni:

Szolgáltató: Vertikál Nonprofit Zrt.
E-mail: ugyfelszolgalat@vertikalzrt.hu
Telefon: +36-22-576-070, +36-22-366-029
Honlap: https://www.vertikalzrt.hu

ELMARAD A LOMTALANÍTÁS

A szolgáltató tájékoztatja a lakosságot, hogy a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a Vertikál Nonprofit Zrt. a lomtalanítást elhalasztja. A társaság tájékoztatni fogja a lakosságot a szolgáltatás újraindításáról. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy az elhalasztott lomtalanítást gyors ütemben pótolják. Kérik a lakosság megértését.

ZÖLDHULLADÉKGYŰJTÉS

A zöldhulladék elszállítás az április 1-je előtti megszokott menetét nem befolyásolja a jelenlegi járványügyi helyzet. A zöldhulladékot továbbra is zsákokban, illetve kötegelve kell az előzetesen meghirdetett járatterv szerinti időpontokban az ingatlanok elé kihelyezni, ahonnan a közszolgáltató elszállítja. A zöldhulladék gyűjtése és elszállítása Pakson 2020. április 1-től december 15-ig, havonta egyszer történik, továbbá 2021. januárban és februárban két alkalommal lesz fenyőfagyűjtés.

HULLADÉKUDVAR

A paksi hulladékudvar 2020. április 1-től továbbra is működik, hétfőtől péntekig 6-tól 15:30-ig, szombaton 8-tól 14 óráig tart nyitva. A belépéshez szükséges személyi igazolvány, lakcímkártya és egy befizetett csekkszelvény, amivel igazolni tudják, hogy beszállításra jogosultak. Lomhulladék, építési törmelék, zöldhulladék, kommunális hulladék, elektronikai hulladék és veszélyes hulladékok is leadhatóak.

Letölthető dokumentumok(1)

Tájékoztató hulladékszállításról

pdf