Gálamérkőzés: Paksi Legendák – Magyar Örgfiúk-válogatott

A PAKSI FC a bajnoki pihenőben sem szeretné értékes szórakozási lehetőség nélkül hagyni a paksi fociszurkolókat, így egy fantasztikus gálamérkőzésre kerül majd sor a folyamatosan épülő és szépülő Fehérvári úti stadionban. Az apropó pedig egy nagyon szép, kerek évforduló, ugyanis 2019-ben már harminc éve, hogy a klub aranyérmet szerzett a harmadosztályban.

Ápolva tehát a klub sikereit, történetét, arra gondoltak, összeállítanak egy csapatot, melybe igazán legendás játékosokat sorakoztatnak fel a magyar öregfiúk-válogatottja ellen. Mikor azonban elkezdték írni a listát, a nevek csak záporoztak, és jóval többen lettek, mint egy csapat, ezért a Paksi Legendák névre hallgató gárdát kettébontották egy, az előbb említett NB III.-as bajnokcsapatra, és egy kétezres évek együttesére. A lebonyolításon azonban nem szerettek volna változtatni, így a szokványos 90 perc alatt két csapattal is le szeretnék győzni a neves öregfiúk-válogatottjának együttesét, írják a paksifc.hu honlapon.

A vezetőedzők Laki Zoltán, Vábró József, Péter Norbert és Lengyel Ferenc. A meghívottak tábora: Bita László, Csernyánszki Norbert, Kovács Attila, Éger László, Benedeczki Ferenc, Salamon Miklós, Sifter Tamás, Zováth János, Horváth Sándor, Hanák Viktor, Molnár Zoltán, Barics Péter, Vizdár Zsolt, Fehér Attila, Tamási Gábor, Tóth Péter, Wolf Attila, Kiss Tamás, Varga László, Tököli Attila, Mészáros István, Osztermájer Gábor, Sipeki István, Vayer Gábor, Montvai Tibor, Lázok János, Lisztes Krisztián, Márkus Tibor, Horváth Ferenc, Kun László, Gróf Edvin, Bregovics József, Héregi Ferenc, Somogyi József, András László, Török Bálint, Kollarics Zsolt, Horváth Péter, Bércesi Zsolt, Lacza István, Lizák Zoltán, Tóth Róbert, Lacza József, Mukli Árpád, Rácz Zoltán, Haraszti Zsolt.

Az eseménnyel kapcsolatosan még több információ elérhető a paksi klub hivatalos honlapján, a www.paksifc.hu-n.

A kép illusztráció. Fotó: pixabay.com

 

Helyszín

Fehérvári úti Sportpálya
Cím:7030 Paks, Fehérvári út

Hogyan jutok oda?