Kiállítás – Kézzel alkotott világ

Az Atomerőmű Nyugdíjasklub Egyesület a „2022 A KÉZIMUNKA ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI KIÁLLÍTÁSOK ÉVE A KLUBBAN” programja keretében újabb kiállítást rendez klubtagjai alkotásaiból, melyre szeretettel hívja az érdeklődőket.

Gombáné Kiz Éva – hímzés
Ignits Miklósné – kerámia, nemez
Zelfel Istvánné – patchwork

Gombáné Kiz Éva szabadidejében főként kézimunkával foglalkozik. Többfajta hímzést kipróbált, horgolt, kötött és varrt is, de mindezek közül a keresztszemest hímzést kedvelte meg a legjobban. Számos terítőt, ajtó- és ablakdíszt, de faliképet is készített ezzel a hímzéssel.

Ignits Miklósné közel húsz éve kezdett kerámiával foglalkozni. Szorgalmasan képezte magát és mára saját műhelyében dolgozik. Kreatív alkotó programjai keretében a nemezelés, kerámiakészítés, élményfestés és zerowaste varrás ismereteihez segíti az érdeklődőket.

Zelfel Istvánné gyermekkorában, édesanyjától szerette meg a kézimunkázást. Sok mindennel foglalkozott, például subázással, kalocsai és keresztszemes hímzéssel, gyöngyfűzéssel, de a foltvarrást kedvelte meg a legjobban.

A kiállítás látogatásának tervezhetősége és szervezhetősége érdekében szívesen fogadnak előzetes bejelentkezést a szervezők: Lovásziné Anna a 20/411-0620 és Kerepesiné Katika a 20/209-4392 telefonszámon.

 

Helyszín

Atomerőmű Nyugdíjasklub Egyesület
Cím:7030 Paks, Gesztenyés

Hogyan jutok oda?