Tájékoztató az eseménynaptárhoz

Városunkban számos rendezvény elmarad márciusban. A paks.hu honlap eseménynaptárában és a postaládákba kerülő tavaszi programajánló füzetben szereplő rendezvényeknél számoljanak ezzel... 

Prevenciós céllal, a koronavírus terjedése miatt, 2020. március 31-ig városunkban számos rendezvény elmarad, ami érinti a Csengey Dénes Kulturális Központ és a Dunakömlődi Faluház programjait is. Elmaradnak többek között a gyermek és felnőtt színházi előadások, a Nyitott Akadémia programja, valamint az ismeretterjesztő előadások, illetve későbbi időpontban rendezik meg ezeket az eseményeket. Az előadások új dátumát elkezdték egyeztetni, ezekről tájékoztatni fogják a lakosságot. A Paksi Pákolitz István Városi Könyvtár is arról tájékoztatta a lakosságot, hogy intézményük előreláthatólag 2020. március 31-ig a felnőtt és a gyermek könyvtár egyik rendezvényét sem tartja meg. Az olvasószolgálattal továbbra is várják a látogatókat, az elmaradt rendezvények miatt az érdeklődők megértését kérik. A Városi Múzeum, valamint a Paksi Képtár is értesítették a lakosságot közösségi oldalukon, hogy előreláthatólag március 31-ig rendezvényeiket és múzeumpedagógiai foglalkozásaikat nem tartják meg.

A paks.hu szerkesztői kérik, hogy az eseménynaptárban és a hamarosan postaládákba kerülő tavaszi programajánló füzetben szereplő rendezvényeknél szíveskedjenek mindezt figyelembe venni, és a naprakész információkért érdeklődjenek a megadott közvetlen szervezői elérhetőségeken és/vagy az adott szervezet, intézmény elérhetőségein.

Tovább kérik a paks.hu szerkesztői, hogy a szervező intézmények, szervezetek szíveskedjenek jelezni, ha a programnaptárban szereplő rendezvényük, programjuk elmarad, hogy jelezni tudják a lakosságnak a felületen. Értesítési cím: pakshonlap@gmail.com. Együttműködésüket, segítségüket köszönjük!