Akadálymentesített verzió

Ingyenes nyelvi képzések indulnak

Augusztus 19-ig lehet még jelentkezni az orosz, illetve angol nyelvi képzésekre is a Belügyminisztérium és az Európai Unió által társfinanszírozott Nyitott Paks elnevezésű projektben...

Fotó: Szép Zsóka/TelePaks

Korlátozott számban még elérhetők helyek az orosz, illetve angol nyelvi képzésekre is a Belügyminisztérium és az Európai Unió által társfinanszírozott Nyitott Paks elnevezésű projektben. Az ingyenes képzés 60 órás modulban zajlik majd, lesznek heti 4, valamint heti 12 órás intenzitású kezdő, újrakezdő és haladó képzések, amelyekre legkésőbb augusztus 19-ig lehet jelentkezni a megadott linkeken. A tanfolyamok online formában valósulnak meg augusztus 22-től. Az indulásról emailben értesíti a jelentkezőket a Dover Nyelvi Centrum Kft. A tanfolyam végén tanúsítványt kapnak a sikeresen vizsgázók. A most induló tanfolyamokra azok jelentkezhetnek, akik még nem vettek részt a projekt kertében támogatott nyelvi képzésen.

Orosz:

Jelentkezési lap: https://forms.gle/eNXTGfAdF6gXpUDu5

Szintfelmérő: kérik kitölteni augusztus 19-ig: https://forms.gle/vgy9rH3bwzomTT3G7

Angol:

Jelentkezési lap: https://forms.gle/eNXTGfAdF6gXpUDu5

Szintfelmérő: https://forms.gle/49gLrqA2bJAXn4sTA

A képzéseket az MMIA-2.2.16/7-2019-00001 Nyitott Paks projekt keretében Paks Város Önkormányzata és a Dover Nyelvi Centrum valósítja meg.