Akadálymentesített verzió

Csillag Show Dance Team

CSILLAG SHOW TÁNC KÖZHASZNÚ EGYESÜLET

A Csillag Show Dance Team 15 éve alakult Pakson, lelkes és tehetséges paksi fiatalok tagjaiból. Az egyesület alapítója, művészeti vezetője és koreográfusa dr Czárné Nagy Ildikó, aki több neves koreográfussal dolgozik együtt.

A Csillag Show-tánc Egyesület hitvallása

"Vannak rövidebb utak a boldogsághoz, és a tánc ezek egyike." (Vicki Baum)

CSILLAGSHOW mottója

„Ha a táncunkat nézed, a szívünk szavait hallod." (Hopi indián mondás)

A Csillagshow által képviselt táncstílusok rendkívül szerteágazóak és sokrétűek, stílusaik között megtalálható a show tánc, hip hop, funky, street dance, diszkó, hastánc, illetve a cheerleading. Az Egyesület egyedi és egyedülálló jellege abban rejlik, hogy akár az összes stílust fel lehet fedezni egy-egy táncban, így előadásaikban egy teljesen új és összetéveszthetetlen táncstílus született.

Megtiszteltetés számukra, hogy ezt az egyedi stílust már több fontos hazai és nemzetközi színpadon is bemutathatták. A most már több százra tehető nagysikerű vidéki fellépések mellett kiemelkedő az RTL klubban, a Budapest Tv-ben, a VIVA Tv-ben, a Duna TV-ben, a Sport TV-ben való szereplés. Az egyesület hazai felkérés alapján többször képviselte Magyarországot Görögországban, Szerbiában, Lengyelországban és Csehországban Nemzetközi Táncfesztiválokon illetve táncversenyeken. Ha valaki megismeri munkájukat, rájön arra, hogy rendszerüket működtető eleme mindig is a kreativitás, a hit és a szakértelem.

A Csillag Show Dance Team óvodás, gyermek, junior és felnőtt korosztályok tánctanításával egyaránt foglalkozik, kezdő, haladó, verseny és hobby szinteken. Aki ennél többet szeretne, lehetősége van a versenyzésre, ahol összemérheti tudását az ország és a világ más táncosaival.

A több éves felkészítő munka után 2009-ben, Szerbiában rendezett Világbajnokságon alkalmunk nyílt rátermettségünk bemutatására és világbajnoki címet szerezni. Táncosaik azóta is évről-évre ott vannak a legjobbak között, 2010 óta street dance duó abszolút kategória elsők, négyszeres világbajnoki cím győztesek.

2015-ben szerepeltek a Jimy Jameson által rendezett Obsitos című filmben, melyben a főszereplőt Mikó István alakította.

A jövő táncosai kinevelése mellett nagy hangsúlyt fektet a fiatalok készség- és képességfejlesztésére, ugyanis a tánc nemcsak szórakozás, hanem hasznos időtöltés és szellemi tevékenység is egyben.

Az egyesületnek Önálló rendezvényei között megtalálható a Csillogó Ünnep, mint jótékonysági rendezvény, az országos Csillagfény Parádé táncverseny, valamint a Cheerleading találkozó. Az Egyesület az Alpok Adria kulturális rendezvény Tolna megyei döntőjének szervezője, illetve a Csillag Show vezetője a nemzetközi Alpok Adria rendezvény koreográfusa.

Rendezvényeik által indult el a siker útján a süketnéma Weisz Fanni, az RTL klubban szereplő Ilyés Jenifer, illetve Vajda Máté a tv riporter.

A Csillag Show célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás, ennek jegyében az egyesület 10 éves évfordulójára készült el az első táncszínházi produkciójuk, mely mára már kibővült Paks történetével, egy árvaházi gyermek történetével, Paks sport életének feldolgozásával, illetve 2016-év célkitűzése is teljesült, amikor is az Olimpia történelme került feldolgozásra.

A fentieken túl tánciskola célja többek között, hogy egy barátságos, jó hangulatú közeget hozzanak létre a folyamatos fejlődés jegyében. Minden évben tánctáborok és közös programok (mozizás, állatkert, vidámpark, kirándulások, farsang stb...) adnak teret annak, hogy a tanítványok jobban megismerjék egymást és barátságok szülessenek.

Szeretettel várnak mindenkit a táncóráikon!

 

Elérhetőségek

Dr. Czárné Nagy Ildikó
Mobiltelefon:+36 (30) 360-2075
E-mail:csillagshowgmail.com

Helyszín

Csillag Show Dance Team
Cím:7030 Paks, Domb u. 77.
Mobiltelefon:+36 (30) 360-2075
E-mail:csillagshowgmail.com
Weboldal:https://www.facebook.com/CsillagShowTancEgyesuletHivatalosOldala/?fref=ts

Hogyan jutok oda?