Akadálymentesített verzió

„Mesevár” Alapítvány az Ifjúság út 6. szám alatti óvodáért

Óvodánk alapítványa  „Mesevár” Alapítvány az Ifjúság út 6. szám alatti óvodáért elnevezéssel, 1997  június 20-án jött létre.

Az alapítvány célja: az óvodai szociális-, kulturális-, sport-, oktatási- és nevelőtevékenység szakmai valamint tárgyi feltételeinek biztosításához való hozzájárulás, különösen az óvoda környezetének rendezése, a gyermekek ellátási feltételeinek javítása, az egészséges életmódra nevelés feltételeinek megteremtése, az úszásoktatás, tanulmányi kirándulások szervezése, a játékállomány bővítése, az óvodapedagógusok részére szakmai továbbképzések szervezése – ezzel lehetővé téve a sikeres óvodai nevelőmunkát, a gyermekek boldoggá, egészségessé és az új ismeretek iránt fogékonnyá válását.

Adószám: 18856497-1-17


Alapítványunk bevételét évről évre a SZJA 1%-ából származó támogatás, Paks város nagyadózói támogatása és pályázati források képezik.
Minden nevelési évben támogatjuk az óvodai csoportok kirándulásait, a fejlesztő játékok beszerzését, valamint az óvoda udvarán lévő mozgásfejlesztő játékok beszerzését, karbantartását.

Helyszín

„Mesevár” Alapítvány az Ifjúság út 6. szám alatti óvodáért
Cím:7030 Paks, Ifjúság út 6.
Telefon:+36 (75) 510-917
E-mail:benedekelekpaks.hu

Hogyan jutok oda?