Akadálymentesített verzió

Hirdetmények, közzétételek

lejárt

Lakossági fórum január 20-án

Paks Város Önkormányzata a „Paks, Vácika u. út- és közműépítés” tárgyú kivitelezési munkák megkezdését január 27-én tervezi. A kivitelezési munkákkal kapcsolatban január 20-án 17.00 órakor a Paksi Polgármesteri Hivatal földszinti nagytermében tájékoztatást tartanak.

lejárt

Évindító lakossági fórumok – Paksi Deák Ferenc Egyesület

lejárt

Javaslatokat várnak a Paks kultúrájáért díjra

lejárt

Vállakozói fórumot tart a Protheus Holding Zrt. október 8-án

lejárt

Lakossági egészségfelmérés

A KSH a 2019-es adatfelvételi programban egészségi állapottal, egészségüggyel összefüggő felmérést végez 09.16.-12.16. között.

lejárt

TMKH Szekszárdi Járási Hivatal Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály Környezetvédelmi és Természetvédelmi Osztály közleménye

TMKH Szekszárdi Járási Hivatal Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály Környezetvédelmi és Természetvédelmi Osztály TO-04G/80/03100-1/2019. számú közleménye (08.14.) Tárgy: Paks belterületi része, Ipari Park 4703/57 hrsz.-ú úttól északra eső új ipari terület”-re vonatkozó előzetes vizsgálati eljárás.

lejárt

Hirdetmény a parlagfű- és gyommentesítésről

Paks Város Önkormányzata felhívja a lakosság figyelmét a parlagfű- és gyommentesítéssel kapcsolatos feladatok elvégzésére.

lejárt

Felhívás a siller borok versenyére nevezési lappal

Országos Sillerfesztivál lesz Pakson 2019. május 31-én és június 1-jén a Sárgödör téren. A program keretében idén is megrendezik a siller borok versenyét, amelyre várják a nevezéseket. A részletekért kattintson!

lejárt

Szünetel a Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. paksi ügyfélszolgálata

lejárt

Bírósági ülnök választására vár jelöléseket a Paksi Polgármesteri Hivatal

lejárt

Általános iskolai beíratás 2019

lejárt

Óvodai beíratás 2019

lejárt

Város Hete adatlap

Az elmúlt két évben nagy sikerrel rendezte meg az önkormányzat a Város Napja programot. Paks 40 éve kapott városi rangot, ebből a jeles alkalomból Paks Város Önkormányzata a Csengey Dénes Kulturális Központ közreműködésével idén Város Hete elnevezéssel szervez rendezvénysorozatot, amely május 15-18. között kerül lebonyolításra. Az adatlap kitöltésével február 22-ig várják a felvonuláson és a produkcióval részt vevő csoportok visszajelzéseit.

lejárt

Alkotópályázat

Paks várossá válásának 40. évfordulója alkalmából Paks Város Önkormányzata és a Csengey Dénes Kulturális Központ alkotópályázatot hirdetnek VÁROSUNK 40 ÉV MÚLVA címmel. A pályázat célja, hogy a 40 éves múltra visszatekintés mellett kreatív pályamunkákon keresztül a fantázia és a tehetség segítségével Paks jövőbeli képét megjelenítse.

lejárt

Harmadik Kor Egyeteme 2018/2019 tanév tavaszi szemeszter

Február 18-án indul a Paksi Harmadik Kor Egyeteme 2018/2019-es tanév tavaszi szemesztere, amelyben hat előadásra várják a közönséget. Részletes program a csatolt mellékletekben.

lejárt

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság januári megyei fogadónapjai

lejárt

Tájékoztatás a 2019. évi hulladékszállítási rendről

lejárt

Lakossági fórum 2019. január 9-én

A lakossági fórum témája: „Javaslat a településképi arculati kézikönyv elkészítésére és a településképi rendelet megalkotására, valamint a Helyi Építési Szabályzat felülvizsgálatára a településképi rendelettel való összhang miatt”. Várják a leendő Partnerek bejelentkezését, véleménynyilvánítását a településképi szempontból meghatározó építészeti, műemléki, táji és természeti értékekre, valamint a településképi jellemzőkre vonatkozóan.Az önkormányzat – a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében - lakossági fórumot tart 2019. 01. 09.-én (szerda) 17:00 órakor a Paksi Polgármesteri Hivatal nagy házasságkötő termében. További részletes információk a csatolt dokumentumban.

lejárt

Javaslattételi felhívás – Tisztes Polgár kitüntetés

lejárt

A humánpolitikai bizottság pályázatainak eredménye

Paks Város Önkormányzata képviselő-testületének humánpolitikai bizottsága 2018. évi kulturális célú, az esélyegyenlőség megteremtését célzó és az egészségügyi-szociális célú pályázatainak eredménye.

lejárt

Közmeghallgatás

Közmeghallgatást tart Paks képviselő-testülete december 12-én 16 órától.

lejárt

Környezetvédelmi engedély

Környezetvédelmi engedély „Kalocsa-Paks térségében tervezett új Duna-híd és kapcsolódó létesítményei” létesítésére és üzemeltetésére.

lejárt

Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete Városépítő Bizottsága pályázatot hirdet

A részletes pályázati felhívás megtalálható: Információk / Lakossági pályázatok

lejárt

Eljárás a Liget utca és Zápor utca között épülő lakópark zajkibocsátási határérték megállapítására

lejárt

Eljárás a Liget utca és Zápor utca között épülő lakópark zajkibocsátási határérték megállapítására

lejárt

Közlemény a Kalocsa-Paks térségében tervezett új Duna-híd kapcsán

lejárt

Közmeghallgatás a Kalocsa-Paks térségében tervezett új Duna-híd kapcsán

lejárt

Lakossági felhívás a 6-os úton korábban történt partfalomlás helyreállításával kapcsolatban

Geotechnikai vizsgálatokat és geodéziai méréseket végeznek a 6-os úton korábban történt partfalomlás helyreállításának részeként. Ezzel kapcsolatban az alábbiakra hívja fel a lakosság figyelmét Paks Város Önkormányzata. Kattintson a csatolt dokumentumra.

lejárt

Hirdetmény a parlagfű- és gyommentesítésről

Paks Város Önkormányzata felhívja a lakosság figyelmét a parlagfű- és gyommentesítéssel kapcsolatos feladatok elvégzésére.

lejárt

Tájékoztató a 2018. évi Paksi Napközi Erzsébet-tábor program megvalósításáról

A Paksi Napközi Erzsébet-tábor programról részletesen olvashatnak, valamint a további szükséges dokumentumokat is megtalálják a letölthető dokumentumok között.

lejárt

Tájékoztató a lomtalanításról