Hirdetmények, közzétételek

Város Hete adatlap

Az elmúlt két évben nagy sikerrel rendezte meg az önkormányzat a Város Napja programot. Paks 40 éve kapott városi rangot, ebből a jeles alkalomból Paks Város Önkormányzata a Csengey Dénes Kulturális Központ közreműködésével idén Város Hete elnevezéssel szervez rendezvénysorozatot, amely május 15-18. között kerül lebonyolításra. Az adatlap kitöltésével február 22-ig várják a felvonuláson és a produkcióval részt vevő csoportok visszajelzéseit.

Alkotópályázat

Paks várossá válásának 40. évfordulója alkalmából Paks Város Önkormányzata és a Csengey Dénes Kulturális Központ alkotópályázatot hirdetnek VÁROSUNK 40 ÉV MÚLVA címmel. A pályázat célja, hogy a 40 éves múltra visszatekintés mellett kreatív pályamunkákon keresztül a fantázia és a tehetség segítségével Paks jövőbeli képét megjelenítse.

Harmadik Kor Egyeteme 2018/2019 tanév tavaszi szemeszter

Február 18-án indul a Paksi Harmadik Kor Egyeteme 2018/2019-es tanév tavaszi szemesztere, amelyben hat előadásra várják a közönséget. Részletes program a csatolt mellékletekben.

Tudnivalók a kéményseprésről

Tájékoztató a kutakra vonatkozó eljárási szabályokról

Lakossági felhívás a 6-os úton korábban történt partfalomlás helyreállításával kapcsolatban

Geotechnikai vizsgálatokat és geodéziai méréseket végeznek a 6-os úton korábban történt partfalomlás helyreállításának részeként. Ezzel kapcsolatban az alábbiakra hívja fel a lakosság figyelmét Paks Város Önkormányzata. Kattintson a csatolt dokumentumra.